Logo URL and Help button URL is not being set

Using OLE Automation API
Post Reply
ahsan
Posts: 34
Joined: Thu Oct 31, 2013 8:41 am

Logo URL and Help button URL is not being set

Post by ahsan » Fri Mar 07, 2014 2:30 am

Hi,
Logo URL and Help button URL is not being set in skin.It took me to "print2flash" page every time. I am able to set remaining things in skin like logo image etc.

Code: Select all

 Skin skin = SkinColl[0];
              
                skin.LogoURL = @"C:\inetpub\wwwroot\project\company.html";
                skin.HelpButtonURL = @"C:\inetpub\wwwroot\project\help.html";
                skin.ApplyChanges();

staff
Posts: 281
Joined: Sat Dec 15, 2007 4:48 pm

Re: Logo URL and Help button URL is not being set

Post by staff » Fri Mar 07, 2014 3:48 am

Try to retrieve a skin object not from the skin collection but using this code:

Code: Select all

 Skin skin = P2FServer.DefaultProfile.Skin
Here P2FServer is a reference to the Server object.

ahsan
Posts: 34
Joined: Thu Oct 31, 2013 8:41 am

Re: Logo URL and Help button URL is not being set

Post by ahsan » Wed Mar 12, 2014 7:47 am

I did the following but all in vain . Nothing happen on clicking "help" button. Please help me.

Code: Select all

Skin defaultSkin = p2fServer.DefaultProfile.Skin;
                defaultSkin.HelpButtonURL = @"C:\inetpub\wwwroot\project\help.html";
                defaultSkin.LogoURL = @"C:\inetpub\wwwroot\project\Anasage.html";
                defaultSkin.ApplyChanges();

staff
Posts: 281
Joined: Sat Dec 15, 2007 4:48 pm

Re: Logo URL and Help button URL is not being set

Post by staff » Wed Mar 12, 2014 8:43 am

Try to set a web URL starting with "http://" rather than a local path. Does Help button work in this case?

ahsan
Posts: 34
Joined: Thu Oct 31, 2013 8:41 am

Re: Logo URL and Help button URL is not being set

Post by ahsan » Thu Mar 13, 2014 1:35 am

I did the following but help button not working i.e. no action after clicking on this button.

Code: Select all

 Skin defaultSkin = p2fServer.DefaultProfile.Skin;
                defaultSkin.HelpButtonURL = @"http:\\localhost\project\help.html";
                defaultSkin.LogoURL = @"http:\\localhost\project\Anasage.html";
                defaultSkin.ApplyChanges();

ahsan
Posts: 34
Joined: Thu Oct 31, 2013 8:41 am

Re: Logo URL and Help button URL is not being set

Post by ahsan » Thu Mar 13, 2014 1:44 am

when i launch the url provided; it is launched correctly but after clicking on logo image it does not work.

staff
Posts: 281
Joined: Sat Dec 15, 2007 4:48 pm

Re: Logo URL and Help button URL is not being set

Post by staff » Thu Mar 13, 2014 1:56 am

Could you send a sample Flash document which demonstrates this problem to our support e-mail so that we could check it?

Post Reply